Ens hem de moure!

Al mes d’abril “El país” publicava un article sobre un estudi que ens parla dels beneficis de caminar i de córrer. Al cap d’un mes, “La vanguardia” publicava gairebé la mateixa notícia. Al cap i a la fi, resumeixen un estudi que s’ha publicat sobre beneficis i contraindicacions del caminar i el córrer.

No m’esplaiaré gaire sobre el contingut de l’estudi ni els articles en sí per arribar a la conclusió que tots dos són bons, i el fet de córrer perjudica una mica més el cos. És cert, però tots aquells que correm, no pensem en tot això ni tampoc hi farem gaire cas, ja que per molt que caminis 3h, el grau de satisfacció, resposta de l’organisme o sensació final, no és el mateix que 40 o 60 minuts de córrer. I és que tot és bo i saludable, però amb mesura.

Suposo l’objectiu de l’estudi no només és demostrar-nos els beneficis de tal activitats, sinó motivar a la gent a sortir a fer activitat física, encara que sigui a caminar. I és que el sedentarisme encara forma part de molts estils de vida. És necessari fer exercici, mínim 3 cops per setmana i uns 40 minuts. Ja sigui caminant o corrents, però ens hem de moure!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s