Qui sóc

Quan et ve alguna cosa al cap, sempre queda allà, a no ser que l’escriguis en algun lloc, i això fa que moltes vegades no es pugui compartir aquell pensament, opinió, recurs… És per això que quan a vegades llegeixo articles interessants, trobo enllaços d’interès o tan sols et passa pel cap una bona idea, m’agrada compartir-la.

Vaig estudiar un CFGS d’animació d’activitats físiques i esportives, del qual em quedo moltes coses, entre d’altres, els valors dels companys, l’equip que fèiem, el caliu del vestuari. Tot això no ha quedat escrit, però intento transmetre-ho amb els del meu entorn.

Quan vaig acabar, vaig estudiar Magisteri d’Educació Física, on vaig reafirmar la meva vocació, la de mestre. A més, podia seguir combinant l’estudi i l’esport, ja que a part de fer classes pràctiques, seguia entrenant a bàsquet, esport que he practicat més de 20 anys.

A l’acabar magisteri, començava a exercir de mestre i al mateix temps, estudiava LCAFE (Llicenciatura de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), el que va fer que deixés de jugar a bàsquet. No hi havia temps per tot. Però vaig poder aprendre molt més, conèixer molt bons professors i professionals. Fins i tot vaig tenir la sort de poder realitzar les meves pràctiques amb el preparador físic del DKV Joventut, Kiko Pla, veient com era la preparació física d’un equip professional, les seves rutines, planificació, costums, etc.

Un cop acabat els estudis, mentre exercia la meva tasca docent, seguia vinculat al món del bàsquet i de l’esport, fent de preparador físic al C.B.Sant Josep de Badalona durant una temporada, portant la preparació física d’equips de base fins a júnior. Els tres anys següents els vaig passar al Bàsquet  Arenys, on agafava el repte d’un equip EBA, amb jugadors molt joves i d’altres molt experimentats. Un repte que em va servir per seguir aprenent.

Actualment segueixo exercint de mestre a primària i professor a secundària i al mateix temps, porto la preparació física del C.B.Vilassar de Dalt, on comencem a treballar des de la base fins els primers equips. Pel que fa a l’esport, tot i que em va costar molt deixar de jugar a bàsquet i volia fer alguna cosa, vaig trobar moments per anar a córrer. Un runner més, competint amb mi mateix per millor les meves pròpies marques a les curses de 10Km i de Mitja Marató. Qui sap si algun dia seré capaç i podré amb els 42Km d’una Marató…

 

preparadorfisic@gmail.com

 

Deixa un comentari